De Kantoormanager 2.0
Neem contact met ons op!
0527 68 08 79

Project- en urenregistratie

Direct inzicht in de productiviteit van uw organisatie

Werkt u op projectbasis en wilt u uw projectadministratie zo efficiënt mogelijk bijhouden? Of wilt u graag inzichtelijk hebben waar uw medewerkers zich op dagelijkse basis mee bezig houden? Dan hebben wij het juiste online tool voor u in huis: @REG (Administratie en Registratie), ons projectregistratie systeem.

In dit online systeem kunt u per opdrachtgever en per project uw uren registreren en mede daardoor stap voor stap de voortgang van uw project volgen. Het systeem genereert verschillende heldere overzichten zodat u uw productiviteit kunt berekenen en kunt inzien. @REG kan gelijk uw verkoopfacturen maken en deze kunnen vanuit het systeem direct aan de opdrachtgever worden verzonden. Het systeem kan worden gekoppeld aan verschillende boekhoudprogramma's. Omdat het gaat om een online registratietool is het systeem altijd beschikbaar wanneer u internetverbinding heeft.

Graag laten wij u aan de hand van een demo zien hoe @REG werkt en waar voor u de voordelen zijn te behalen. Indien gewenst kan het systeem op maat worden aangepast om aan al uw specifieke wensen te voldoen. Neem hiervoor contact met ons op.