De Kantoormanager 2.0
Neem contact met ons op!
0527 68 08 79

'Geven loont'

De filosofie van BNI

Je omzet verhogen door één ochtend per week ideeën, contacten en netwerken te delen. 

Dat klinkt toch iedere ondernemer als muziek in de oren?

Ariejonne Oost hoorde ook van dit fenomeen tijdens het opstarten van Kantoormanager 2.0. Ze besloot daarom een bijeenkomst bij te wonen van BNI Noordoostpolder Urk. Ze kwam erachter dat je als ondernemers (of medewerkers van bedrijven) onder elkaar ontzettend veel voor elkaar kunt betekenen,zowel in het vergroten van je zakelijke netwerk als het vergroten van je omzet. Ariejonne besloot zich aan te sluiten bij het zogenaamde Chapter en nu, 6 jaar later, is zij zelfs voorzitter. 

De bijeenkomsten zijn wekelijks op woensdagochtend om 06:30 uur (ja 06:30 uur!!) bij ’t Voorhuys in Emmeloord. Bij binnenkomst begroeten de leden elkaar, praten elkaar bij over interessante dingen en hebben het over mogelijke aanbevelingen. Daarnaast is er ook nog een uitgebreid ontbijtbuffet en de mogelijkheid om na de tijd te netwerken. 

Er wordt gewerkt met een gestructureerde agenda. Na het welkomstwoord van de voorzitter krijgt ieder lid 60 seconden de tijd om te pitchen. Daarbij geven ze aan wie ze zijn, wat ze doen, waar ze goed in zijn en waar ze (specifiek) naar op zoek zijn. Door middel van deze zogenaamde zoekvraag probeert de ondernemer via de andere leden contact te leggen bij een bedrijf of een persoon uit iemands netwerk. Op die manier worden vaak nieuwe klanten binnen gehaald. 

Alleen al in 2017 hebben leden van BNI in Nederland elkaar 116.932 aanbevelingen gegeven. Deze aanbevelingen hadden een waarde van €159.628.377 euro extra omzet. 

BNI Beaufort Noordoostpolder Urk heeft in 2017 onderling €4,5 miljoen euro aan omzet gegenereerd. 

BNI is voor velen nog onbekend, of misschien wel bekend maar niet iets voor jou of je bedrijf. 

Neem eens de moeite om een bijeenkomst te bezoeken. Naast het feit dat het je vaak succesvolle leads oplevert, is het ook nog eens heel gezellig als ondernemers bij elkaar.

Wil jij graag eens proeven van de sfeer bij BNI Noordoostpolder Urk en een bijeenkomst bijwonen? Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..