De Kantoormanager 2.0

Waarom telefoonservice?

Tijd- en kostenbesparing
Optimaal bereikbaar
Gratis terugbelnotities
Neem contact met ons op!
0527 68 08 79

Zorg voor een maximale klanttevredenheid

Klanten en relaties zijn de ambassadeurs van uw onderneming. Wij helpen graag om de klantcontacten te optimaliseren.

U heeft een webshop maar geen tijd om alle inkomende gesprekken op te vangen?

U bent veel buiten de deur of heeft niet voldoende bezetting om altijd telefonisch bereikbaar te zijn?

Wij zijn graag uw klantenservice. U stelt ons op de hoogte van uw bedrijfssituatie en daarmee worden we het verlengstuk van uw onderneming. De klant heeft niet in de gaten dat ze te woord worden gestaan door een externe partij.

Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden en een kennismaking met onze telefonistes. Onze telefoonservice is per maand op te zeggen. 

Externe helpdesk om alle vragen van klanten te beantwoorden

Wanneer u producten of diensten hebt geleverd is het van belang dat ook nazorg wordt geleverd als de klant dat nodig heeft. Uw klant wil graag geholpen worden op het moment dat hij vragen heeft over uw product of dienst.

Geen ruimte voor een eigen helpdesk? Wij kunnen helpen! Onze telefonistes bemannen de helpdesk voor verschillende (ICT-)bedrijven en webshops. Door middel van verschillende online oplossingen zijn wij in staat om met uw eigen systemen te werken, zodat ook in uw interne organisatie alles op rolletjes loopt. 

Meer weten? Onze tarieven kunt u hier vinden.

Aanvullende vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie en een kennismaking met uw potentiële helpdeskmedewerker. 

 

U kunt uw vaste en mobiele telefoonnummer(s) op verschillende manieren doorschakelen.

Doorschakelen met VoIP

Als u al gebruik maakt van een VoIP verbinding, is het mogelijk om de doorschakeling in te stellen in de VoIP centrale.

U kunt een regel toevoegen en daar zelf bepalen wanneer het gesprek moet worden doorgestuurd naar het doorschakelnummer, direct of uitgesteld. Neem contact op met uw leverancier om de doorschakeling te realiseren.

Doorschakelen vaste telefoon

Direct doorschakelen

Alle inkomende oproepen worden direct doorgeschakeld naar het door u opgegeven nummer.

Doorschakeling activeren

Vanaf het nummer/toestel dat u wilt doorschakelen toetst u de volgende code in: *21*het (mobiele) telefoonnummer waarnaar u wilt doorschakelen en sluit af met #.

U hoort een kiestoon, iedereen die belt wordt meteen doorgeschakeld naar het door u opgegeven nummer. Met de toetsencombinatie #21# zet u het direct doorschakelen uit.

In sommige gevallen moet u op een afwijkende manier doorschakelen, raadpleeg hiervoor de handleiding van uw apparatuur.

Uitgesteld doorschakelen

Alle inkomende oproepen worden na ongeveer 4x rinkelen doorgeschakeld naar het door u opgegeven nummer. U heeft nog de mogelijkheid om het gesprek zelf aan te nemen. Na 4 of 5x rinkelen gaat alleen nog de telefoon over waarnaar u heeft doorgeschakeld.

Doorschakeling activeren

Vanaf het nummer/toestel dat u wilt doorschakelen toetst u de volgende code in. *61*het (mobiele) telefoonnummer waarnaar u wilt doorschakelen en sluit af met #. Na vijf keer overgaan schakelt de telefoon door naar het nummer dat u hebt opgegeven. Met de toetsencombinatie #61# zet u het vertraagd doorschakelen uit.

Kosten doorschakelen

Het gebruik van *21 en *61 is gratis. U betaalt de normale gesprekskosten van uw telefoonnummer naar het nummer waarnaar is doorgeschakeld.

Kies ervoor om incidenteel of structureel door te schakelen

Altijd telefonisch bereikbaar! Structureel doorschakelen of alleen doorschakelen op de momenten dat het nodig is. 

Incidenteel 

Abonnementskosten per maand €18,95
Kosten per gesprek €1,65
Toeslag doorverbinden per gesprek €1,00

Inclusief gratis belplan, gespreksnotities en voicemail

Structureel

Abonnementskosten per maand €30,95
Kosten per gesprek €1,65
Toeslag doorverbinden per gesprek €1,00

Inclusief gratis belplan, gespreksnotities en voicemail

Eenmalige aansluitkosten bedragen €24,95

Onze telefonistes zijn beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur, ook tijdens de lunch.

In een belplan noteren wij alle gegevens die voor ons van belang zijn om de telefoonservice optimaal uit te voeren. Dit belplan is gratis en kan tussentijds gratis en onbeperkt worden aangepast. 

Onze telefoonservice is maandelijks opzegbaar.

Alle genoemde kosten zijn excl. btw.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Download hier het aanvraagformulier en stuur deze ingevuld naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie. 

Bespaar op uw telefoonkosten

Met VoIP telefonie bespaart u op uw telefoonkosten door middel van bellen via internet. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en VoIP toestellen. Met VoIP telefonie maakt u gebruik van een volledig beheerde telefonie omgeving, waarbij alles naar wens is te programmeren. Het maakt hierbij niet uit of u slecht één toestel heeft of 50 toestellen. Denk bijvoorbeeld aan voicemail, belgroepen, keuzemenu's, wachtrijen, wachtmuziek, snelkies nummers etc.

Met VoIP telefonie kunt u gratis bellen met uw collega’s, ook wanneer zij bij een andere vestiging of thuis werken. Verder behoudt u uw huidige telefoonnummers. U kunt echter ook eenvoudig nieuwe nummers aanvragen. 

Alles is dus naar wens te programmeren. De mogelijkheden zijn enorm, de toepassing ervan eenvoudig. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Ervaar het gemak van uw eigen telefoniste.

Wanneer u gebruik maakt van onze antwoordservice worden bellers altijd persoonlijk en professioneel te woord gestaan door uw eigen telefoniste op afstand.

U ontvangt van elk gesprek gratis gespreknotities. U kunt terugbellen op een moment dat het u uitkomt. In geval van spoed kunnen wij het gesprek naar u of 1 van uw medewerkers doorschakelen.

Uw eigen telefoniste is binnen handbereik, met een paar simpele handelingen zet u uw telefoonverkeer naar ons door. 

Zelf uw telefoniste te woord staan? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een kennismaking.