De Kantoormanager 2.0
Neem contact met ons op!
0527 68 08 79

Referenties

Lees hier wat onze relaties van ons en onze dienstverlening vinden:

Marina Korf Cosmetic Team

Sinds Kantoormanager 2.0 onze telefonische achtervang verzorgd, missen wij geen telefoontjes meer; heel prettig! De telefonisten staan onze klanten vriendelijk en professioneel te woord. Indien mogelijk handelen ze meteen de telefoontjes af door eventuele vragen voor ons te beantwoorden en/of de klanten te informeren. Bovendien boeken zij meteen afspraken voor ons in onze agenda’s, dit bespaart ons veel tijd.

Dit werkt erg efficiënt voor ons, we houden meer tijd over om in en aan ons bedrijf te werken. Een andere meerwaarde is dat ze met ons meedenken wanneer we ergens tegenaan lopen, bijvoorbeeld op organisatorisch en financieel gebied.

Conclusie: Wij zijn bijzonder blij met Kantoormanager 2.0!

Arnold Vaandrager VABO Composites

“We hebben voor Kantoormanager 2.0 gekozen om beter bereikbaar te zijn. Vanaf het eerste moment is het professioneel opgepakt. Precies wat we ervan hebben verwacht!”

Dennis Heisterkamp Prof Air Luchtbehandeling

"Onze secretaresse ging met zwangerschapsverlof en we hadden geen vervanging. Na een leuk gesprek met de dames van Kantoormanager 2.0 hebben we besloten om hen in te huren voor secretariële ondersteuning.

Kantoormanager 2.0 verzorgt voor ons telefonische achtervang zodat we altijd telefonisch bereikbaar zijn. Ook zijn ze verantwoordelijk voor het inplannen en bijhouden van afspraken in onze agenda's en het verzorgen de registratie van gegevens in onze database.

Wij zijn uiterst tevreden met de wijze waarop Kantoormanager 2.0 ons ondersteund. Ze zijn niet alleen professioneel maar ook efficiënt en pro-actief. Ook hebben meerdere relaties van ons laten weten het contact met onze telefoniste als plezierig te hebben ervaren.

Wat ons betreft is dit een perfecte samenwerking en zeker een aanrader voor andere organisaties!"

Marinus Hoorn Hoorn & Visscher Civiel

"Wij krijgen regelmatig complimenten van klanten en leveranciers over de professionele afhandeling van de telefoongesprekken. Ook de opvolging onzerzijds door vrij snel te reageren aan de hand van de gespreksnotities wordt zeer gewaardeerd."

Ger van der Wal Insect Europe

“Wij zijn al jaren tevreden over de diensten van Kantoormanager 2.0, vooral de telefoonservice is een sterkte tool voor het MKB."

Bonnette Vosseberg Optidee

"Sinds mei 2012 ben ik druk bezig om Optidee Wormerveer op te bouwen, naast mijn baan als werkvoorbereider. Boekhouden is niet mijn sterkste kant en tijd mijn grootste probleem. De dames van Kantoormanager 2.0 nemen voor mij de administratie uit handen. Dat maakt dat ik me 100% kan richten op mijn core-business en zij de rompslomp doen. Zij maken waar wat ze beloven. Verder kan ik voor veel vragen bij ze terecht, zijn altijd bereikbaar en denken mee. Voor mij als zelfstandige met plezier een uitkomst, ik ben blij met ze. En, wil je weten wat Optidee is: www.bonnette-vosseberg.optidee.net".