De Kantoormanager 2.0
Neem contact met ons op!
0527 68 08 79

Het voeren van een zakelijk telefoongesprek

“Goedemorgen, u spreekt met Ariejonne, van Kantoormanager 2.0. Bel ik u gelegen?”
De eerste indruk is gemaakt: de opening van een zakelijk telefoongesprek.

Ben jij al up to date?

Vanaf 25 mei 2018 is de wet AVG ingegaan.

Ben je daarmee bezig geweest? 

Een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden.

“Een goede speech is als de rok van een vrouw; lang genoeg om het onderwerp te omvatten, kort genoeg om interesse te wekken” (Winston Churchill)

In korte tijd je werk of idee zo duidelijk onder woorden brengen dat de andere partij geïnteresseerd raakt, dat is een pitch! Een goede pitch heeft dan ook maar één hoofddoel: zorgen dat je verhaal blijft hangen.

De filosofie van BNI

Je omzet verhogen door één ochtend per week ideeën, contacten en netwerken te delen. 

Dat klinkt toch iedere ondernemer als muziek in de oren?

Bekijk onze handige checklist!

Bij ieder bedrijf komt het wel eens aan bod: het organiseren van een evenement. Afhankelijk van de grootte en de aard van het evenement (besloten of openbaar) zijn er oneindig veel zaken om aan te denken. Een heleboel zaken liggen voor de hand, zoals het versturen van uitnodigingen, het regelen van de catering of het maken van een draaiboek, maar heb je ook aan de volgende zaken gedacht?

Eenvoudig een leuke uitnodiging ontwerpen en versturen!

Kantoormanager 2.0 maakt graag gebruik van handige tools om de werkzaamheden sneller en soepeler te laten verlopen. Zo hebben we voor zowel eigen gebruik als voor klanten al meerdere malen gebruik gemaakt van het programma Mailchimp. In de blog van deze maand een opsomming van een aantal handigheden van dit programma. 

Ken je dat: je hebt deze week te maken met deadlines voor verschillende projecten en je ziet door de bomen het bos niet meer. Wanneer moet je welke taken uitvoeren?

In een eerdere blog hebben we laten zien hoe je prioriteiten moet stellen. In deze blog laten wij zien hoe je de uit te voeren taken overzichtelijk kunt noteren, zodat je goed voorbereid en zonder stress aan het werk kunt gaan. 

Het opstellen van documenten kan een hoop tijd in beslag nemen. Voor een aantal documenten kan makkelijk een sjabloon worden gemaakt, maar er bestaan veel meer functies om Word leuker en makkelijker te maken en zo tijd, en dus geld, te besparen. 

In deze blog lichten we twee functies uit waar wij bij Kantoormanager 2.0 geregeld gebruik van maken: Auto Correctie en macro’s. Beide functies zijn handig om snel iets automatisch in te voeren.

Boekhouden: vaak niet de favoriete klus van een ondernemer. Wanneer mogelijk is het vaak een van de eerste klussen die wordt uitbesteed.  Al die (papieren) rompslomp en mappen die je 7 jaar moet bewaren… 

Er is een heel makkelijk en efficiënt alternatief: online boekhouden. In deze blog staan we stil bij de voor- en nadelen en de veiligheid.

10 Tips & tricks

Het is 08.00 uur, het begin van je werkdag. Op je bureau ligt een briefje van je manager die vraagt of je een paar nieuwe klanten wil bellen. Niet lang daarna begint jouw telefoon ook te rinkelen. Dit wordt een dagje telefoneren, uitstellen is vandaag helaas niet aan de orde…

Opzien tegen telefoneren is helemaal niet nodig! Wij helpen je met de volgende tips en tricks op weg om zonder zenuwen een telefoongesprek te voeren.