De Kantoormanager 2.0
Neem contact met ons op!
0527 68 08 79

Wij zijn u graag van dienst bij het organiseren en plannen van uw afspraken en bijeenkomsten. In het tijdperk van smart phones en tablets is het noodzakelijk dat uw agenda altijd is gesynchroniseerd. Wij hebben voor u de juiste tools die nodig zijn om al uw gegevens te synchroniseren, zodat u deze altijd actueel zijn.

Naast regulier agendabeheer hebben wij ruime ervaring in het verzorgen van afspraken voor uw buitendienst of vertegenwoordiger(s). Met behulp van eenvoudige online tools kunnen wij op afstand uw afspraken verzorgen. Ook worden wij regelmatig ingeschakeld om evenementen te coördineren en beursbezoeken te plannen. Door het uitbesteden van deze taken hebben u of uw medewerkers meer tijd voor de corebusiness.

Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

De backoffice van een onderneming is vaak het hart van de organisatie. Op de achtergrond zorgen dat de processen goed verlopen, dat de applicaties (blijven) draaien en dat de administratieve werkzaamheden vlekkeloos worden uitgevoerd.

Het is dus extra van belang dat de backoffice werkzaamheden perfect en consequent worden uitgevoerd. U kunt met een gerust hart uw backoffice geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden om dit te realiseren. Wij hebben jarenlange ervaring en alle capaciteiten in huis om uw backoffice te structureren en te optimaliseren.

Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor advies en meer informatie.

Het kost vaak te veel tijd om uw inkomende en uitgaande post te verwerken. En u zou de hele dag wel bezig kunnen zijn met het beantwoorden van uw e-mails. Door middel van verschillende online oplossingen is het mogelijk dat u deze werkzaamheden uitbesteed zodat u meer tijd over houdt om productief bezig te zijn.

Wij kunnen u ondersteunen bij het registreren en digitaliseren van uw poststukken zodat u deze gemakkelijk en snel kunt terugvinden. Daarnaast kunnen we zorgen voor afhandeling van uw e-mails en een overzichtelijk gearchiveerde mailbox. Het gemak van een eigen secretaresse zonder verdere verplichtingen.

Ook het opstellen en verwerken van brieven, offertes en rapporten kunt u met een gerust hart aan ons overdragen. Wij hebben ruime ervaring in verschillende branches en kunnen u helpen met de randzaken die te veel van uw tijd vragen.

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek hoe we u kunnen ondersteunen en welke voordelen u dat oplevert.

Vervelend, uren zoeken voordat u eindelijk het juiste document heeft gevonden! Wij willen u graag helpen om datgene wat u nodig heeft binnen handbereik te hebben.

Wij kunnen u helpen bij het digitaal archiveren van alle relevante documenten binnen uw organisatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat u en uw medewerkers op een efficiënte manier toegang krijgen tot de benodigde documenten. Denk ook aan de besparing van fysieke ruimte binnen uw kantoor. Geen volgepropte archiefkasten en vanwege de online oplossingen is de documentatie ook vanaf andere locaties beschikbaar.

Wilt u meer informatie over onze archiefservice, neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wanneer u een overleg bijwoont wilt u zich graag focussen op het gesprek en niet afgeleid worden omdat u steeds moet meeschrijven. Wij helpen u graag bij het opstellen van notulen en een gespreksverslag van de bijeenkomsten die u organiseert of bijwoont.

Na de bijeenkomst ontvangt u van ons een duidelijk en overzichtelijk gespreksverslag met daarin de gemaakte afspraken en eventuele actiepunten per persoon. Ook notulen of gespreksverslagen van telefonische overleggen of video conferences kunt u door ons laten opstellen. Dit alles kan in de Nederlandse en Engelse taal worden opgesteld en desgewenst in uw eigen huisstijl. Wij de rompslomp, U de focus op het gesprek.

Meer informatie? Bel of mail ons, wij staan u graag te woord!

U wilt telefonisch optimaal bereikbaar zijn en geen gesprek meer missen, maar u moet zich ook concentreren op een taak of project. Wij hebben voor u de oplossing! Met onze telefoonservice beantwoorden wij de inkomende gesprekken en handelen deze voor u af zoals u dat wilt. Ervaar voor een laag maandbedrag het gemak van een eigen telefoniste die de ins en outs van uw bedrijf kent en uw klanten professioneel te woord staat.

Wij verstrekken uw klant de gewenste informatie en kunnen de beller doorverbinden met u of één van uw medewerkers. U kunt ook nog denken aan agendabeheer en het direct plannen van uw afspraken. Dit scheelt u als ondernemer veel tijd! Tijd die u kunt gebruiken om bezig te zijn met uw core business.